top of page

Har du brug for en ruteplanlægningsløsning til daglig distributions- og logistikoptimering?

Whitepaper: 5 vigtige råd til at mestre din logistikdrift

Fra Vores AI Laboratorium

Videnskaben Bag Norma LIVE

Norma LIVE er en intelligent ruteplanlægningsassistent, der bruger AI-baserede algoritmer til at optimere logistikdistributionen. Assistenten tager alt input til sig, inkl. beregning af betingelser og omstændigheder, for hver dag at udarbejde en optimal plan. 

Norma LIVE er en AI ruteplanlægningsløsning for transporter og køretøjer. Løsningen er resultatet af omfattende videnskabelig forskning kombineret med solid brancheerfaring. Vi anvender research-baseret søgeteknik kombineret med machine learning for konsekvent at tilbyde optimale resultater.

 

Norma LIVE bruger aggregerede fitnessfunktioner for at sikre, at den bedst mulige løsning altid er den, der vælges – alt sammen baseret på forretningsregler og -processer, optimeringsmål, kundemålsætninger, ressourcebegrænsninger, trafik og andre faktorer.

Norma LIVE in Action 

Analysing.gif
Calculating.gif
Processing!.gif

Se, hvordan Norma LIVE tager kontrol over dine leverancer og afhentninger?

Ved hjælp af API-teknologi forbinder Norma LIVE både interne datasystemer (f.eks. TMS og flådestyringssystemer) og eksterne datasystemer såsom vejkort og trafikforudsigelser. Ved at analysere informationen returnerer Norma LIVE effektivt og hurtigt den bedste afhentnings- og leveringsplan for dine ordrer. Samtidig re-optimerer den løbende live, baseret på dine indgående ordrer i realtid.

Screenshot 2024-02-15 114259_edited.jpg

Ready to Learn More?

You’re just a click away from the growth you deserve

Hvordan fungerer Norma LIVE?

Norma LIVE bruger kunstig intelligens til at levere dynamisk ruteplanlægning i realtid – både når det drejer sig om ekspresleveringer og hurtige, hyppigt skiftende afhentnings- og leveringsoperationer.

 

Norma LIVE kommer med en backbone optimizer, der forbinder hele dine kritiske transportkæde med kurertransporter, for hele tiden at tilbyde forudsigelige og pålidelige leverancer.

 

Norma LIVE kommer med et live control tower, der giver et omfattende overblik over den aktuelle tilstand af logistikdriftsprocesserne. Den giver en visning af alle ruter i forhold til en optimal plan og viser hvilke ordrer, der er henholdsvis udført, i gang eller fortsat tildelt, men endnu ikke afsendt.

 

Da Norma LIVE løbende optimerer sine planer, bliver den bedst mulige ruteplan altid opdateret og vist på brugergrænsefladen.

 

Norma LIVE anvender AI og machine learning til realtidsplanlægning, så komplekse problemstillinger løses og præsenteres ved hjælp af udfordrende forretningseksempler, der viser hurtige logistikoperationer fra hele transportkæden.

shutterstock_1409610887-2.png

Du kunne være interesseret

bottom of page