top of page

Hvorfor vi er her 

Norma LIVE er en løsning udviklet af Softec Technologies Group. Selskabet er en global koncern med hovedkontor i Amsterdam, Holland, og med øvrige selskaber i Egypten, Dubai og Abu Dhabi.  

Selskabet har bevist sit værd ved at levere banebrydende teknologiløsninger og digitale transformationsprojekter på tværs af nye markeder og har i dag mere end 5.000 kunder, der spænder fra regeringer og store koncerner til små og mellemstore virksomheder. Softec er en prisvindende entreprenørvirksomhed og Microsoft Guld Partner. Selskabets mange globale projekter inkluderer bl.a. udviklede teknologier til nødberedskabscentre, styring & opfølgning, flåde- og distributionsstyring, digitalisering og styring af bilforsikringer og AI-baserede, digitale transformationsprojekter.  Softecs AI Center er en innovativ, videnskabelig forskningsafdeling, der udvikler algoritmer, planlægningsløsninger og machine learning-funktioner til logistik- og transportbranchen.  

 

I 2021 oprettede Softec Technologies Norma LIVE som en operationel enhed i Holland for at gøre det muligt for transportvirksomheder i Europa at opnå bedre resultater. Norma LIVE kombinerer kunstig intelligens og videnskabelige algoritmer med henblik på præsentere markedet for en altid-aktiveret, realtids dynamisk planlægningsløsning, der supplerer tredjeparts TMS- og Telematics-systemer. Målet er at hjælpe logistikplanlæggere med at forbedre deres planlægningsmetodik, tilbyde taktisk respons på uregelmæssigheder og sidste-øjebliks ændringer i planer samt at give forudsigelser/ varsler om områder, der med fordel vil kunne forbedres.  

shutterstock_1115035577.jpg

Reducér dine driftsomkostninger, styrk din succesrate i forhold til leveringer og gør dine kunders samlede oplevelse bedre 

Distributionsdrift inden for eller på tværs af zoner og hjemmelevering 

Hurtig og pålidelig hjemmelevering fra nærmeste terminal 

Varedistribution til nøglekunder og supermarkeder 

Virksomhed, Norma LIVE team, kontakt 

Vores kultur, ledige stillinger, ansøgningsskema 

Branchespecifikke whitepapers, der forbedrer din logistikforretning og daglige drift 

Branchespecifikke webinarer, der forbedrer din logistikforretning og daglige drift 

Industri- og branchespecifikke trends, produktinfo og teknologiopdateringer

shutterstock_1209557713.jpg

Vil du vide mere? 

bottom of page