top of page

Forenkling, Inspiration & Styrke, Vækst
Norma LIVEs implementeringsrejse i 3 faser

Vi er begejstrede for at introducere vores unikke 3-fasede implementeringsstrategi, der har en gnidningsfri tilgang til at integrere vores automatiserede planlægningssoftware med dine daglige arbejdsgange og -processer.

Velkommen til Norma LIVE: Planlægning, når det er bedst – og helt enkelt

Hos Norma LIVE anerkender vi udfordringerne ved at automatisere planlægning. Traditionelle systemer konfronteres med modstand i form af bl.a. potentielle integrations- og datakvalitetsproblemer. Men bare rolig! Vi tilbyder en banebrydende løsning, hvor hver fase bringer dig tættere på præcision og effektivitet. Din rejse med Norma LIVE handler om andet og langt mere end softwareintegration: Det er en transformation fra overvågning til samarbejde og automatisering, hvor hver fase hylder innovation og muligheder. Tag med på rejsen med Norma LIVE! – vi ændrer ikke alene din planlægning; vi revolutionerer din samlede logistik. Lad os planlægge rejsen mod succes sammen!

Norma LIVE seamless planning journey

Norma LIVEs implementeringsrejse i 3 faser

Monitoring

Overvågning af ren og skær magi

Phase 1 - Monitoring Magic

Træd ind i Norma LIVEs verden ved daggry. I denne første fase er det en årvågen, digital hjælper, der observerer dine planer uden afbrydelser. For mens dine igangværende planer fortsætter, overvåger Norma LIVE dine forsendelser nøje. Forvent rettidige advarsler, hvis der opstår afvigelser – og oplev, hvordan en rolig og sikker hånd guider dig gennem uventede ændringer.

Co-Piloting Collaboration

Tæt samarbejde med intelligent co-pilot

Phase 2 - Co-Piloting Collaboration

Stå op med solen og gå ind i anden fase af din rejse med Norma LIVE. Her gør din planlægnings co-pilot logistikken enkel med drag-and-drop præcision. Opret ture med få klik og bliv guidet af intelligente forslag. Du er planlæggeren, og Norma LIVE er din intelligente co-pilot, der holder styr på effektive ruter og optimale stop: En dynamisk duo, når det gælder planlægningskvalitet.

Automation

Fuld automatisering

Phase 3 - Automation Unleashed

Som dagens højdepunkt byder vi velkommen til fase 3: Fuld automatisering med Norma LIVE i centrum til at orkestrere den ultimative planlægning. Vælg forsendelser, køretøjer eller lokationer – og lad Norma LIVE tage førersædet og lade effektivitet og intelligent planlægning bestemme farten med historisk indsigt og ændringer i realtid. Når ruter ændrer sig, sikrer Norma LIVE en gnidningsfri overgang – som dirigenten af et orkester, der hele tiden opretholder operationel harmoni.

Er du faret lidt vild i forhold til de mange muligheder?

Bare tryk på knappen, del dine informationer og oplev, hvordan en af vores erfarne specialister på ingen tid tager hånd om netop dine projektbehov.

Du kunne være interesseret

bottom of page